Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 7 t/m vrijdag 12 februari 2016    Evangelie van 2016-02-07
(Carnaval)
begintijd19:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelEffata retraite - ‘Word geopend’
beschrijving

Het geloof in Jezus richt zich niet slechts tot ons verstand, het is geen rationele aangelegenheid.

Hij wil ons raken in alles wat we zijn: lichaam, ziel en geest, waarbij het lichaam ten dienste staat van ziel en geest en kan meehelpen ons te oriënteren op God. Door muziek en eenvoudige dans (her-) ontdekken we de betekenis van  de eenheid tussen lichaam en ziel, in onze relatie tot Christus en de medemens.

Vijf dagen om te luisteren, vijf dagen om niet alleen te leven in en met ons hoofd, maar er uit neer te dalen en ons te openen voor de aanwezigheid van de Heer die in ons leeft, vijf dagen om vanuit de vreugde van deze ontmoeting te leren leven.

De retraite zal worden geleid door Jean Paul Prat, diaken en stichter van de gemeenschap «Les Apôtres de la Paix» (De Apostelen van de Vrede).

Dagelijks zal de H. Mis gevierd worden en zal er gelegenheid zijn voor gebed en biecht.

Data: van 7 februari 2016 - 19.00 uur tot 12 februari - 16.00 uur.
Locatie: Willibrordushuis Oude Molstraat 35, Den Haag
Inschrijvingen: www.willibrordushuis.nl onder de kop ‘activiteiten’.
Prijs: € 300, alles inbegrepen.

Gelieve eigen lakens en handdoek mee te nemen. Financiële moeilijkheden mogen u er niet van weerhouden deel te nemen. Samen kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

Concert
Voorafgaand aan de sessie zal Jean Paul Prat samen met Vincent Brizoux een zondagmiddag concert geven. Hij zal het stuk ‘Octogone’, een van zijn eigen pianocomposities ten gehore brengen.

Aanvang 14.30 uur.
locatie: Kraaienlaan 8, Den Haag.
Opgave: hetty@wantwortelwerk.nl 070-3684181

info

Gabriella Buirma
fambuirma@hetnet.nl
(06) 508 999 48

locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl