Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerwoensdag 10 februari t/m zaterdag 19 maart 2016    Evangelie van 2016-02-10
(Aswoensdag)
 titelVeertigdagenretraite 2016
beschrijving

De jezuïeten zullen de komende veertigdagentijd een nieuwe digitale retraite aanbieden: “Eindeloos geduldige liefde”. De teksten zijn deze maal  geschreven door de jezuïeten en medewerkers van Delft: Dries van den Akker sj, Anne Criado, Anneke van der Werff-Verbraak en Alice Withaar.

Om deel te nemen aan deze retraite volstaat het om je mailadres opnieuw door te geven via www.ignatiaansbidden.org. Dan ontvang je vanaf aswoensdag (10 februari 2016) dagelijks een mail met bijbelse gebedsimpulsen, korte catecheses, citaten en gebedstips. Schrijf je nú in om je biddend voor te bereiden op het Paasfeest.

“Eindeloos geduldige liefde” is gratis.

(foto: Christianne Chin A Paw)

info

www.ignatiaansbidden.org

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl