Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 26 t/m zondag 31 juli 2016    Evangelie van 2016-07-26
 titel6-Daagse kampeerbedevaart Lourdes
beschrijving

Alle bedevaarten van VNB staan in het teken van ‘betekenisvol ontmoeten’. Dat geldt natuurlijk ook voor deze gezinsbedevaart. Daarom biedt VNB in Lourdes een programma aan van dinsdagmiddag 26 t/m zondagmiddag 31 juli, waarbij er uiteraard ook leuke activiteiten voor jongere en oudere kinderen worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een speurtocht, (avond)spellen en rozenkrans knopen. Ook staan er een aantal vieringen op het programma. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker op een terras te zitten, een ijsje te eten, de bergen in te gaan of een spelletje te doen. Iedereen is uiteraard vrij om wel of niet aan programma-onderdelen deel te nemen.

Vervoer en verblijf Ieder reist in principe op eigen gelegenheid naar Lourdes en boekt zelf de camping. In en rond Lourdes liggen een aantal campings met verschillend comfort. Omdat het voor de deelnemers praktisch én gezellig is om samen op dezelfde camping te staan heeft VNB afspraken gemaakt met camping ‘De la Forêt’ die wij u van harte aanbevelen. Omdat eenieder andere eisen aan zijn kampeerplek stelt, zijn er geen plaatsen gereserveerd en zal toewijzing op volgorde van boeking en naar beschikbaarheid geschieden. Bij reservering dient u te vermelden dat u voor het ‘VNB-arrangement’ boekt. Deze camping fungeert als centrale plaats van samenkomst van waaruit de programmaonderdelen starten en waar er ’s avonds gelegenheid is om een drankje te drinken.

Camping
Camping ‘De la Forêt’
Route de la Forêt
65100 Lourdes

info

(073) 681 81 11
info@vnb.nl
www.vnb.nl

campinglaforet65@orange.fr

organisatieVNB
locatieCamping De la Forêt, Route de la Forêt
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl