Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 7 t/m zaterdag 13 augustus 2016    Evangelie van 2016-08-07
 titelCelebrate festival
beschrijving

De Katholieke Charismatische Vernieuwing organiseert van zondag 7 t/m zaterdag 13 augustus 2016 weer de Celebrate vakantie-conferentie.

Het thema is dit jaar ‘Identity’.

Op vakantie met God
Vakantie vier je alleen, met je gezin, of met een groep mensen die je daarvoor uitkiest. Vakantie vier je als je jong bent, maar ook als je al ouder bent. Vakantie vier je op Celebrate. Maar Celebrate is méér. De vakantie, dat breekpunt in het jaar, is voor velen een periode van reflectie. Voor mensen die van God houden is het vanzelfsprekend Hem te betrekken bij je bezinning. Door te kiezen voor een vakantie met God zet je een stap in je geloof; Hij antwoordt daarop met Zijn aanwezigheid.

Celebrate is... dé kans om te ontmoeten
Vakantie is de tijd van weinig hoeven, van ont-moeten. Zoals de Bijbel zegt: ‘er is een tijd voor alles’. Zo is het ook op Celebrate: stort je volledig op het programma en verdiep je relatie met God. Vier vakantie op het vakantiepark en in de omgeving. Neem tijd voor jezelf en voor elkaar. Ontmoet nieuwe mensen, maar misschien ook vrienden of bekenden.

Een week op Celebrate is aankomen op vrijdag op het Vakantiepark Pagedal in Groningen, vlakbij Stadskanaal. Er is keuze uit het huren van een vakantiebungalow of een plek op de camping. Op het park kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder het overdekte zwembad, de midgetgolfbaan, fietsverhuur en het restaurant.

Celebrate is... ‘gewoon’ een week op vakantie, met als extra een festivalterrein op het vakantiepark dat bruist van unieke programma’s om God te ontmoeten en beter te leren kennen.

info

www.kcv-net.nl/vakantieconferentie-celebrate

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieVakantiepark Pagedal, Hoveniersweg 1
plaatsStadskanaal (Groningen)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl