Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 6 mei 2016    Evangelie van 2016-05-06
begintijd13:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelEen dag met Maria in Oostakker
beschrijving

In het kader van het Montfortjaar, dat begon op 12 augustus 2015 in Banneux, komen we bij Onze-Lieve-Vrouw van Oostakker samen op vrijdag 6 mei 2016.

Op ongeëvenaarde wijze heeft de heilige Montfort zijn leven lang gebeden om roepingen van priesters, religieuzen en leken en hij is verhoord. Naar aanleiding van het Montfortjaar willen wij samen met hem rond Maria samenkomen en God bidden om roepingen in deze tijd.

Deze roepingendag vindt plaats in het Heilig Jaar. Het mooie mariale heiligdom van Oostakker biedt tevens de gelegenheid om door een ‘Deur van Barmhartigheid’ te gaan. Paulus schreef aan zijn vrienden in Filippi: ‘Laat al uw wensen bij God bekend worden in gebed en smeking, en nooit zonder dankzegging.’ Met ons gebed om roepingen in ons hart zullen wij op 6 mei door de ‘Deur van Barmhartigheid’ gaan.

info

Montfortteam Leuven België
montfort.skynetblogs.be

locatieBasiliek Onze Lieve Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, Onze Lieve Vrouwstraat
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl