Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 8 mei 2016    Evangelie van 2016-05-08
(Moederdag)
begintijd11:00 uur
 titel300 Jaar geleden - sterfdag Montfort
beschrijving

We herdenken dat 300 jaar geleden onze stichter overleed. Het wordt voor genodigden gevierd in Schimmert, waarin 1881 de eerste montfortanen en dochters der Wijsheid als vluchtelingen uit Frankrijk aankwamen. Het programma ziet er als volgt uit.

In de Montfortkerk in Tilburg , Corellistraat 231, wordt op 11.00 uur  in de eucharistieviering aandacht besteed aan Montfort en zijn gedrevenheid. Tevens zingt het Exprit-koor enkele van Montfort’s cantieken, die in het Nederlands zijn vertaald met een eigen compositie.

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom!

info

www.montfortanen.nl/activiteiten-300-jaar-sterfdag-2016.html

locatieMontfortkerk, Corellistraat 231
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl