Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 5 mei 2016    Evangelie van 2016-05-05
(Hemelvaartsdag / Bevrijdingsdag)
 titelFietstocht op Hemelvaartsdag *GEANNULEERD*
beschrijving

De wandeltocht en de fietstocht die voor Hemelvaartsdag (5 mei) op het programma stonden, kunnen helaas geen doorgang vinden. Voor beide evenementen hebben zich niet voldoende deelnemers aangemeld.

Op donderdag 5 mei a.s. is het Hemelvaartsdag. Net als vorig jaar organiseren we op die dag een fietstocht. Wie er enigszins sportief op uit wil, is van harte welkom. Begin- en eindpunt is de H. Andreaskerk in Zevenaar. De route voert langs mooie plekjes in de Liemers. Onderweg zijn we te gast op enkele kerkplekken en aan het eind van de middag wordt gezorgd voor een eenvoudige warme maaltijd.

De totale afgelegde afstand bedraagt circa 50 kilometer. We houden een tempo aan van ca. 15 km/uur. Deelnemers kunnen meedoen met een gewone fiets of een fiets met ondersteuning. Wie op de gewone fiets meedoet, zal enigszins getraind moeten zijn want er zijn enkele hellingen in het parcours opgenomen.

De kosten voor deze fietstocht bedragen € 20,- per persoon (inclusief de maaltijd). Dit bedrag kunt u voldoen bij aanvang van de tocht.

Aanmelden kan tot en met uiterlijk vrijdag 29 april 2016.

info

(0316) 52 34 68
secretariaat@rkliemers.nl
www.sint-willibrordusparochie.nl/?p=3022

locatieH. Andreaskerk, Kerkstraat 2
plaatsZevenaar (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl