Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 28 mei 2016    Evangelie van 2016-05-28
begintijd18:30 uur
 titel50-jarig priesterjubileum pastoor Van Beurden
beschrijving

Op 22 mei 2016 viert de ZEH pastoor Frank As zijn 25 jarig priesterjubileum. De H. Mis uit dankbaarheid vindt op die zondag plaats om 10.00 uur in de Michaëlkerk te Sint Michielsgestel. Aansluitend is de receptie in gemeenschapshuis “De Huif” aan de Hortensiastraat 2, 5271 GT te Sint Michielsgestel, alwaar u pastoor As kunt feliciteren met zijn zilveren priesterjubileum.

Een week later viert de Zehr. pastor Chris van Beurden zijn 50 jarig priesterjubileum in Den Dungen. Zaterdag 28 mei 2016 is de H. Mis uit dankbaarheid om 18.30 uur met aansluitend een harmonieconcert in de pastorietuin. Zondag 29 mei 2016 is de H. Mis uit dankbaarheid om 10.00 uur met nadien de receptie, eveneens in de pastorietuin, alwaar u pastor van Beurden kunt feliciteren met zijn gouden priesterjubileum.

info

www.michaelparochie.nl/nieuws/priesterjubilea-in-onze-michaelparochie

locatieMichaƫlkerk, Nieuwstraat 36
plaatsSint Michielsgestel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl