Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 29 mei 2016    Evangelie van 2016-05-29
begintijd11:15 uur
eindtijd14:00 uur
 titelSacramentsprocessie Amsterdam
beschrijving

U bent van harte welkom voor de Sacramentsprocessie 29 mei 2016 door Amsterdam.

De sacramentsprocessie door het centrum van Amsterdam is een nieuwe traditie geworden. De processie trok in 2004 voor het eerst sinds 1578 onder grote belangstelling over de grachten. Uniek is de deelname van Syrisch Orthodoxe gelovigen samen met andere Orthodoxe Kerken.

De Onze Lieve Vrouwekerk (Keizersgracht 220) organiseert op Sacramentsdag 29 mei 2016 opnieuw een processie. Na een plechtige eucharistieviering zullen de Apostolisch Nuntius Mgr. A. Cavalli en Mgr.J.M. Punt, van ons bisdom Haarlem-Amsterdam, met het Allerheiligste door de stad trekken.

U bent van harte welkom.

Programma
11.15 uur - Plechtige Eucharistieviering in de Onze Lieve Vrouwekerk
12.45 uur - Sacramentsprocessie over de grachtengordel
13.30 uur - Afsluitend plechtig lof in de Onze Lieve Vrouwekerk

info

www.olvkerk.nl

locatieOnze Lieve Vrouwekerk, Keizersgracht 220
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl