Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Radio
radio
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 mei 2016    Evangelie van 2016-05-28
begintijd06:30 uur
eindtijd22:30 uur
 titelMariathon 2016 - dag 2
beschrijving

Radio Maria organiseert op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei de Mariathon, een tweedaagse marathonuitzending. Tijdens de uitzendingen wordt er opgeroepen tot financiële steun.

Het thema van dit jaar is ‘Wereldwijd tot zegen’. In meer dan 70 landen heeft Radio Maria een radiostation. “Het is indrukwekkend om te zien voor hoeveel mensen Radio Maria wereldwijd een steun is in het geloof. Met deze Mariathon willen we aangeven hoe belangrijk het is om Radio Maria financieel te ondersteunen zodat het blijvend tot zegen kan zijn” aldus pater Elias, programmadirecteur van Radio Maria Nederland.

Gedurende de twee dagen kunnen luisteraars tussen 06.30 en 22.30 uur bellen naar een telefoonpanel om hun donatie toe te zeggen.

Op de radio is een gevarieerd programma waarin het internationale karakter van Radio Maria doorklinkt. Een aantal projecten krijgt speciale aandacht. Zo lanceerde de wereldfamilie van Radio Maria afgelopen jaar een Arabisch sprekend radiostation. “Juist in deze tijd die wordt gekenmerkt door crisis, oorlog, dood en vervolging van christenen in het Midden-Oosten wil de Wereldfamilie van Radio Maria haar solidariteit met de Arabisch sprekende christenen benadrukken” vertelt priester Georges Salloum, programmadirecteur van het Arabische station.

Doneren
Natuurlijk kunt u nu al uw bijdrage overmaken voor de Mariathon 2016!
Alvast hartelijk dank voor uw gift.

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
BIC: INGBNL2A
Ten name van Radio Maria te ‘s-Hertogenbosch
Onder vermelding van ‘Mariathon 2016’

Radio Maria Nederland
Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de gratis app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 70 Radio Maria stations wereldwijd.

Direct luisteren via internet: www.radiomaria.nl/luisteren

info

www.radiomaria.nl/mariathon

organisatieRadio Maria
locatieDAB+, Radio Maria App of via internet
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl