Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Priester- en Diakenopleiding Bovendonk
(Bovendonk)

Priester- en Diakenopleiding Bovendonk

Website E-mail

Bovendonk is een unieke en zelfstandige rooms-katholieke priester- en diaken- opleiding onder verantwoordelijkheid van de bisschop van Breda.

Ze is uniek omdat ze een opleiding in deeltijd is voor mannen die vanuit hun beroep priester of permanent diaken willen worden.

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven (0165) 504 277

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 26 juni 2016    Evangelie van 2016-06-26
begintijd13:00 uur
 titelAfsluiting studiejaar Bovendonk
beschrijving

Op zondag 26 juni 2016 sluit de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk het studiejaar af. Bij deze gelegenheid zal Bovendonk afscheid nemen van Patricia Valkenburg. Zij was secretaresse op Bovendonk.

Het programma op 26 juni opent om 13.00 uur met het middaggebed, daarna volgt een kort formeel samenzijn en aansluitend is er een informele bijeenkomst met gezamenlijke barbecue. De Priester- en Diakenopleiding heeft hiervoor recent de uitnodiging gestuurd aan onder meer bestuursleden, docenten, studenten, medewerk(st)ers.

Patricia Valkenburg was sinds 2006 verbonden aan de Priester- en Diakenopleiding als secretaresse van de staf. In die jaren groeide zij uit tot een belangrijke steunpilaar van de verschillende rectoren en stafleden met wie zij gewerkt heeft. Ook voor de studenten was ze een belangrijk aanspreekpunt. Ze verhuist, in verband met het werk van haar echtgenoot, voor een aantal jaren naar Singapore.

Buiten Patricia Valkenburg nemen ook afscheid de priesterstudenten Joeri Fleerackers (bisdom Antwerpen), Johan Rutgers (aartsbisdom Utrecht) en Eli Stok (bisdom Rotterdam). Daarnaast wordt afscheid genomen van Aristóteles Alencar en Samuel Souza da Luz. Zij zijn lid van de Braziliaanse religieuze gemeenschap Shalom.

info

www.bovendonk-opleidingen.nl/index.php?page=934

organisatiePriester- en Diakenopleiding Bovendonk
locatieBovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl