Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 2 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-02
(Heilige Engelbewaarders)
begintijd10:00 uur
 titelFamiliefeest Broeders van Sint Jan
beschrijving

De Broeders van Sint Jan houden jaarlijks een familiefeest voor iedereen die betrokken is bij de broeders of waarvan een of misschien wel meerdere van de kinderen met de broeders op kamp zijn geweest. Dit jaar staat het gepland op zondag 2 oktober 2016 in Utrecht.

Zou het niet leuk zijn om iedereen van het kamp weer terug te zien? Andere ouders te ontmoeten? En een dag te beleven vol verdieping, spellen en lekker eten rondom de broeders?

Dat kan! Het jaarlijkse Sint Jan Familiefeest komt er weer aan!

Graag willen we alle alle kinderen die het afgelopen jaar op kamp zijn geweest met hun gezinnnen en iedereen die rondom de broeders van Sint Jan actief is geweest uitnodigen om dit feest op 2 oktober samen met de broeders te vieren.

Deze dag bevalt altijd de jaarlijkse lunch en taartwedstrijd, een programma voor de ouders. Voor de kinderen en tieners is er een speciaal eigen programma.

Maar om deze dag tot een feest maken zijn we op zoek naar ouders/families die het leuk vinden om te helpen om deze dag te organiseren. Zouden jullie dit leuk vinden? Laat het ons weten via lvw@stjan.org

Om een inschatting te maken voor de inkopen, de groepen, het programma, enz zouden we een aanmelding erg op prijs stellen. Dit kan je doen via de website van de Broeders of via mail lvw@stjan.org (vermeld even met hoeveel je komt en de leeftijd van de kinderen)

Het precieze programma krijgen jullie rond die tijd te horen, maar wat al wel vast staat is dat we met de H Mis om 10.00 uur beginnen in de Gerardus Majella kerk in Utrecht.

Wij hopen jullie op 2 oktober allemaal te zien!

info

lvw@stjan.org
www.stjan.org

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieH. Gerardus Majella parochie, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl