Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 30 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-30
begintijd10:00 uur
eindtijd11:15 uur
 titelRozenkransmaand met kinderen
beschrijving

Oktober is de Rozenkransmaand. In de Lambertuskerk te Rotterdam gaan we het eerste lustrum rozenkransprojecten in oktober vieren! Alweer 5 jaar geleden zijn we gestart met laagdrempelige uitleg over de gebeden van de rozenkrans en de geheimen in deze rozenkransmaand.

Samen met alle kinderen in Nederland en België gaan de kinderen bidden voor kinderen die lijden onder oorlogsgeweld, ver weg en hier dichtbij. Om te helpen bij het bidden gaan we sleutelkoorden voor vrede rijgen of rozenkrans wire armbandjes!

Op de vijf zondagen in oktober rijgen de kinderen iedere keer een Tientje aan kralen erbij. Uiteraard mogen de kinderen na uitleg over het rozenkransgebed ook eigen intenties opschrijven. Na de Mis bidden we speciaal voor deze intenties met de hele kerk een Tientje van de Rozenkrans. De kinderen mogen in de Mariakapel met de grote rozenkransen meebidden en zingen.

Kinderen tussen 3 - 12 jaar zijn van harte welkom bij de kinderwoorddienst tijdens de Mis van 10 uur op zondag 30 oktober voor de afsluiting van het rozenkransproject.

info

www.lambertuskerk-rotterdam.nl/oktober-rozenkransmaand.html

(010) 412 36 90

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl/

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieH Lambertuskerk Rotterdam
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl