Vandaag is dinsdag 16 april
Verjaardag paus Benedictus XVI
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 2 t/m woensdag 7 september 2016    Evangelie van 2016-09-02
 titelBedevaartreis per vliegtuig naar Lourdes
beschrijving

Lourdesgroep Bisdom ’s-Hertogenbosch begeleid al jaren de bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis van de Pelgrim. In 2016 worden twee reizen ondersteund:

  • met de trein van 1 t/m 8 september
  • met het vliegtuig van 2 t/m 7 september

Bent u CZ ziektefonds verzekerd en hebt u een medische achtergrond, vraag dan bij ons naar de kortingen die wij u dan kunnen bieden in samenwerking met CZ.

Lourdesgroep Bisdom ’s-Hertogenbosch bestaat uit vrijwilligers die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. Zo’n reis is vaak ook een kleine vakantie voor de pelgrim en het enige jaarlijkse uitstapje voor de meeste. En de reis is voor jong en oud en een combinatie van ouder met zoon of dochter heel bijzonder zijn. De reis heeft Nederlandse artsen en verpleegkundige bij en bijna alle voorkomende zorg kan worden geregeld.

Dit is het laatste jaar dat er reizen worden georganiseerd met de trein en is een laatste kans voor u. vanuit de pelgrims trein of vlieg pelgrims logeren in een en het zelfde hotel. Al u zich bij ons aanmeld. In 2017 gaat Lourdesgroep ’s-Hertogenbosch alleen nog met de bus en het vliegtuig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

  • Joke Hoekman
    (013) 521 67 01
    (06) 42 34 77 29
  • Peter v.d. Brand
    (073) 521 76 79
    (06) 44 34 00 35

info

www.lourdesgroepbisdomshertogenbosch.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl