Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 24 juni 2017    Evangelie van 2017-06-24
(Onbevlekt Hart van Maria / Geboorte Johannes de Doper)
begintijd13:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelLight-time Sint-Martinuskerk Tegelen
beschrijving

Light-time in Tegelen vindt plaats in de Sint-Martinuskerk op de zaterdagen 29 oktober, 26 november en 17 december 2016, alsmede op 25 maart, 22 april, 27 mei, 24 juni, 9 september, 28 oktober, 25 november en 16 december 2017, telkens van 13.30 uur tot 15.30 uur.

EvaVitavieringen
Een kaars aansteken, de liturgische muziek horen, tot rust komen, aanbidden, vergeving ontvangen, vragen stellen, je laten zegenen, een intentie opschrijven, een Bijbelcitaat ontvangen, er eenvoudig zijn, er zijn voor God. Dat is allemaal mogelijk tijdens de EvaVita-vieringen, die de afdeling Evangelisatie en Vitalisering van het bisdom maandelijks in vier Limburgse kerken organiseert. In Maastricht gebeurt dit onder de noemer ‘Servaaslofprijzing’, in Sittard als ‘Open Kerk’, in Tegelen als ‘Light-Time’ en in Roermond als ‘Nightfever’ en ‘Light-Time’.  

De bijeenkomsten worden gedragen door mensen die biddend aanwezig zijn en op deze wijze ook de deuren van de kerk openen. Bovendien zijn er mensen op straat, die eenvoudig en vriendelijk uitnodigen om even de kerk binnen te lopen. De ervaring leert dat mensen graag even van het aanbod gebruik maken, want met gemiddeld ruim tweehonderd bezoekers per keer, hebben de evenementen aan belangstelling geen gebrek.

info

evavita@bisdom-roermond.nl
www.rk-kerken-sittard.nl

locatieSint-Martinuskerk, Kerkstraat 1
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl