Vandaag is zondag 22 juli
Maria Magdalena
 

categorie categorie Reis
reis
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1 6226 GN Maastricht (043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 13 t/m donderdag 19 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-13
 titel7-Daagse rondreis Zuid-Italië
beschrijving

Bedevaartorganisatie Huis voor de Pelgrim organiseert verschillende reizen naar diverse bedevaartplaatsen.

Naar het land van Gerardus Majella
Een echte volksheilige. Zo mag Gerardus Majella wel worden genoemd. Heel wat parochies, scholen en verenigingen in Nederland dragen zijn naam. Nu gaan we hem thuis opzoeken in Zuid-Italië. In streken als Campanië, Apulië en Basiliacata lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Authentieke dorpen spelen verstoppertje achter magnifieke stadjes. Met een van mooiste landschappen van Europa daar omheen geweven.

Redemptoristen
Hier is Sint Gerardus geboren, getogen en gestorven. Met hem in ons kielzog volgen we het spoor terug van de paters redemptoristen, bij wie ook Gerardus Majella zich aansloot. We leren ook andere Zuid-Italiaanse heiligen kennen. Het Huis voor de Pelgrim biedt deze reis aan in samenwerking met Klooster Wittem. We gaan per vliegtuig naar Zuid-Italië en reizen daar met een touringcar verder.

info

(043) 321 57 15
info@huisvoordepelgrim.nl
www.huisvoordepelgrim.nl

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsZuid-Italië
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl