Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 3 t/m maandag 7 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-03
 titelTienerkamp Break-out
beschrijving

Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2017 een tienerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Het kamp zal plaatsvinden van donderdag 3 t/m maandag 7 augustus op het heiligdom in Heiloo. Vijf dagen lang met ruim 35 tieners op kamp. Leer nieuwe vrienden kennen, stel je vragen over het geloof en neem deel aan een actief en geweldig programma in en om het heiligdom.

Kom in beweging!
Dit is het moment! Dit is de start van iets groots. Jij bent zelf het begin van wat komen gaat. Alleen gebeurt er niks als je niet in beweging komt. Ben je klaar voor het avontuur? Kom uit je luie stoel en Let’s Move! Jezelf in beweging krijgen is niet altijd makkelijk en gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Toch ben jijzelf degene die bepaalt welke kant jouw leven op gaat, welke beweging jij maakt. Maar waar begin je mee en hoe zet jij de eerste stap?

Het kamp
Vier dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd te beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een speciale activiteit, een bonte avond en nog veel meer. Dit kamp nemen we in het bijzonder we tijd voor en met God. Kom in beweging en ga op weg met Hem! Vind jouw eigen unieke talenten en stel je vragen aan God, het geloof en de kerk!

Nieuw!
Ben je al vaker geweest en wil je een extra stap zetten en meer uit jezelf en het geloof halen? Geef je op met het codewoord: ‘moving on’!

Details

wat: Tienerkamp Break-out
waar: Juliana Klooster Heiloo
wie: 12 t/m 15 jaar
wanneer: 3 t/m 7 augustus
prijs: € 85
download: Download de flyer
aanmelden: Zusters@olvternood.nl
072-7370085
organisatie: Heiligdom Onze lieve vrouw ter Nood
Blauwe Zusters
Jong bisdom Haarlem

info

(072) 73 700 85
Zusters@olvternood.nl
www.olvternood.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Missionair Centrum, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl