Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 6 mei 2017    Evangelie van 2017-05-06
 titelGezinsdag Abdij van Postel
beschrijving

Gezinsweekend
Van vrijdag 5 mei tot en met zondag 7 mei 2017 organiseert de abdij van Postel een gezinsweekend.

Gezinsdag
Op zaterdag 6 mei is er de gezinsdag rond het thema “Moderne geloofsgetuigen”.

Kerk in Nood zal deze dag begeleiden. Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek. We vieren de H. Mis met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is biechtgelegenheid voor oud en jong. Er is catechese en opvang voor de kinderen.

Iedereen mag deelnemen, men hoeft niet in gezinsverband te komen.
Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte met Maria bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten... is er de mogelijkheid om het ganse weekend te komen: van vrijdag 5 mei (vanaf 19.00 uur) tot zondag 7 mei.

info

Pater Benny Berrens
Abdij van Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol-Postel

0496 / 50 12 55
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl