Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017    Evangelie van 2017-03-31
 titelGezinsweekend Steyl
beschrijving

Heeft bidden zin en luistert God dan echt? Wat is de kracht van het gebed en hoe kun je bidden met kleine en grotere kinderen of met je partner? Deze vragen komen aan bod tijdens het gezinsweekend dat in Steyl wordt gehouden.

Het weekend is een initiatief van het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom. De inleidingen worden verzorgd door het echtpaar Frank en Frederike Proost en de priesters Martin Otto en Luc Simons.

Voor de kinderen zijn er aparte programma’s. Ze worden in verschillende groepen ingedeeld. Er wordt onder meer geknutseld, gesport, gesproken over het thema, gebeden en gezongen. Daarnaast zijn er gezamenlijke eucharistievieringen, maaltijden, momenten voor het gehele gezin en voor de echtparen.

De richtprijs voor deelname is € 200,- per gezin.

info

m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl