Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 13 t/m zondag 16 april 2017    Evangelie van 2017-04-13
(Witte Donderdag)
begintijd17:30 uur
eindtijd14:30 uur
 titelPaasdriedaagse Emmanuel voor tieners
beschrijving

Samen met andere tieners op weg naar Pasen! Van Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag tot en met het Paaszondag beleven we de dagen intens door stil te staan bij Jezus’ weg en zijn verrijzenis! Naast het verdiepen van ons geloof zullen we ook een gezellige tijd met elkaar doorbrengen en het feest van Pasen echt vieren! Kom ook!

Praktisch

  • Witte Donderdag 17.30 uur t/m Paaszondag 14.30 uur
    We gaan er van uit dat je aan het hele programma deelneemt, omdat dit belangrijk is voor jezelf & de groep. Mocht je op vrijdag nog naar school moeten dan is het mogelijk om op vrijdagmiddag aan te sluiten. Op Paaszondag is de hoogmis om 10.00 uur. Hier zijn je ouders ook van harte uitgenodigd.
  • Doelgroep
    De Paas3Daagse is bedoeld voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Er is parallel ook een jongeren P3D. Sommige programmaonderdelen overlappen elkaar.
  • Waar
    De Paasdriedaagse vindt plaats in de Maria Geboortekerk in Nijmegen, Berg en Dalseweg 40.
  • Verblijf
    De tieners zullen met min. 2 personen overnachten en ontbijten bij parochianen van de Maria Geboortekerk. Deze parochianen zijn goed bekend bij de organisatie en wonen in de buurt van de kerk. Vlak voor aanvang krijg je de adresgegevens en telefoonnummer van de parochianen bij wie je overnacht. Ook kan je aangeven met wie je samen in een gastgezin ingedeeld wilt worden. We proberen dit te regelen.
  • Kosten
    Deelname aan de Paasdriedaagse kost 47.50 euro p.p.   Het betreffende bedrag van te voren graag overmaken op rek. NL47-RABO-0113771770 t.n.v. Gemeenschap Emmanuel o.v.v. ‘Paasdriedaagse 2017’

info

info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieMaria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl