Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 20 juni 2017    Evangelie van 2017-06-20
begintijd19:00 uur
 titelKatholiek geloof met Robert Barron
beschrijving

Op 2 mei 2017 start de werkgroep volwassenencatechese van de Immanuelparochie Zuid-Oost Drenthe een serie beeldcatechese-avonden Katholiek Geloof met Robert Barron.

Na de H. Mis op dinsdagavond om 19.00 uur is er in de parochiezaal naast de H. Willibrorduskerk te Coevorden eerst gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken. Daarna is er van 20.00 tot 20.45 uur aandacht voor een stukje beeldcatechese, gemaakt door Robert Barron. Deze priester heeft met een team overal in de wereld mooie beelden opgenomen en aan de hand van dit filmmateriaal diept hij verschillende onderwerpen uit. Na het kijken is er nog gelegenheid om na te praten en vragen ter verheldering te stellen.

Datum # onderwerp
dinsdag 2 mei 1. Jezus, God en mens
dinsdag 9 mei 2. Het onderricht van Jezus
dinsdag 16 mei 3. Het mysterie van God
dinsdag 23 mei 4. Maria, de moeder van God
dinsdag 30 mei 5. Petrus en Paulus
dinsdag 6 juni 6. Christus en de Kerk
dinsdag 13 juni 7. Liturgie en eucharistie
dinsdag 20 juni 8. De gemeenschap van de heiligen
dinsdag 27 juni 9. Gebed en geestelijk leven
dinsdag 4 juli 10. Het eeuwig leven

info

www.immanuelparochie.nl

locatieWillibrorduskerk, Wilhelminasingel 2
plaatsCoevorden (Drenthe)
postcode77
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl