Vandaag is zondag 22 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
KRO

KRO

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 24 juni 2017    Evangelie van 2017-06-24
(Onbevlekt Hart van Maria / Geboorte Johannes de Doper)
 titelKRO-NCRV Inspiratiedag
beschrijving

De omroepverenigingen KRO en NCRV houden op zaterdag 24 juni voor het eerst de ‘KRO-NCRV Inspiratiedag’. Tijdens dit ledenevenement, dat in Museum Catharijneconvent in Utrecht plaatsvindt, staan geloof, bezinning en cultuur centraal.

Deelnemers kunnen in het museum de hele dag de tentoonstelling Maria bezoeken. Daarnaast worden er diverse lezingen en workshops gegeven. Ook is er een optreden van Gert van der Vijver, beter bekend als De Zandtovenaar. Verder bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van een stadsgids een wandeling te maken langs religieuze bezienswaardigheden in Utrecht.

Alle presentatoren van de levensbeschouwelijke programma’s van de KRO en de NCRV zijn op de Inspiratiedag aanwezig: Annemiek Schrijver (De Verwondering), Wilfred Kemp (Kruispunt), Jacobine Geel (Jacobine op zondag), Leo Fijen (Geloofsgesprek) en Roderick Vonhögen (Roderick Zoekt Licht).

info

www.kro.nl/katholiek/nieuws/kro-ncrv-organiseert-inspiratiedag

organisatieKRO
locatieMuseum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl