Vandaag is zondag 22 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 24 juni 2017    Evangelie van 2017-06-24
(Onbevlekt Hart van Maria / Geboorte Johannes de Doper)
begintijd19:00 uur
eindtijd00:30 uur
 titelKloosternacht Light
beschrijving

Op zaterdagavond 24 juni wordt voor de derde keer een kloosternacht voor jongeren gehouden (van 16 - 35 jaar) in de kloosters van Oosterhout. Dit keer betreft het een light-versie.

In verband met het feest van de H. Johannes de Doper luidt het thema: Stem in de woestijn.

De kloosternacht wordt dit jaar georganiseerd door de gemeenschap Chemin Neuf - St. Paulusabdij en de zusters Benedictinessen van de Onze Lieve Vrouwe Abdij. Het programma zal dit jaar niet de hele nacht doorgaan, maar een half uur na middernacht eindigen.

In het gastenhuis van de OLV Abdij wordt een jongerenweekend gehouden waarin deze kloosternacht is opgenomen. In de St. Paulusabdij bestaat de mogelijkheid te blijven overnachten als men geen vervoer naar huis heeft. Dit moet wel tevoren gemeld worden.

De kloosternacht begint met de ontvangst tussen 18.30 een 19 uur bij de Onze Lieve Vrouwe Abdij met een zegen van de bisschop. Tegen 22 uur trekken de deelnemers door de kloosterdreef naar de St. Paulusabdij. Er is een gevarieerd programma van viering en bezinning, gebed en ontmoeting, stilte en actie.

Aanmelding vóór 20 juni bij zuster Simone.

info

Zr. Simone
info@olvabdijoosterhout.nl
www.olvabdijoosterhout.nl

locatieOnze Lieve Vrouwe Abdij, Zandheuvel 90 en St. Paulusabdij, Hoogstraat 80
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl