Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 27 mei 2017    Evangelie van 2017-05-27
begintijd16:30 uur
 titelSeizoensafsluiting - Western Party
beschrijving

Op zaterdagavond 27 mei 2017 houdt Jongerenplatform Bisdom Haarlem-Amsterdam een feestje om het seizoen af te sluiten.

Het laatste blok is begonnen, de dagen worden zonniger, het einde van het seizoen is in zicht! Ook voor het jongerenplatform komt het einde van het seizoen naderbij, daarom hebben we besloten om het met een geweldige BBQ af te sluiten. En niet zomaar een BBQ, een BBQ in Western stijl! Dat betekent dat je uitgedaagd wordt om je cowboyhoed op te zetten en cowboylaarzen aan te trekken. Het is tijd om ons mentaal voor te bereiden op de vakantie periode. Daar heeft iedereen natuurlijk tijd voor nodig en kunnen we er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Natuurlijk doet het jongerenplatform hier aan mee. Zo hebben we onze eigen DJ Arnoldus, onze barman Gerardus en uitsmijter Antonius. Achter de BBQ staat onze Butcher Jozef en Mattheüs zal het vlees voor de BBQ aanvoeren. Nadia en Eva zijn onze serveersters en dit feestje zou niks zijn zonder toilet juffrouw Carolus. De Western BBQ zal plaatsvinden in de grote achtertuin van de Sint Urbanuskerk van Duivendrecht. Wanneer onze buikjes zijn gevuld zullen we onze glazen heffen en kan ieder zijn of haar zangtalent ten gehoor brengen. Iedereen is hierin uitgenodigd om deel te nemen. We gaan er met elkaar het seizoen op een knallende manier afsluiten.

Wat: Een Western BBQ
Waar: Rijksstraatweg 230, Duivendrecht
Wanneer: 27 mei, vanaf half 5 inloop
Entree: €12
Dresscode: Western style
Waarom: Ter afsluiting van dit geweldige seizoen

info

www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieRijksstraatweg 230
plaatsDuivendrecht (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl