Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 10 t/m zondag 12 november 2017    Evangelie van 2017-11-10
begintijd16:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelPrePair huwelijksvoorbereidingsweekend
beschrijving

Het eerstvolgende PrePair weekend is van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017. Het weekend start op vrijdagmiddag om 16.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur. 

Het PrePair weekend wordt gehouden in conferentiecentrum de Glind. Omgeven door prachtig groen biedt deze locatie de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een geheel verzorgd relatieweekend.

Kosten
De kosten bedragen € 175 per persoon, dus € 350 per deelnemend stel. De genoemde prijzen zijn ‘all in’; 2-daage training, persoonlijke begeleiding, 2 overnachtingen, 6 maaltijden en alle consumpties. Naast goede input en ‘intensief samen aan de slag’ is het PrePair weekend ook een verwenweekend. Lekker samen genieten dus!

Studententarief
Voor de meeste deelnemers is het standaardtarief geen drempel om deel te nemen. Tevens geven zij aan dat de “Prijs-kwaliteit verhouding” zeer goed is. Echter, wij hebben gemerkt dat het standaard tarief voor een aantal mensen (vooral studenten) te hoog gegrepen is.

Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief. Hiermee besparen studenten € 50 per persoon op het standaard tarief van € 175. Als student kan je dus al deelnemen voor € 125 per persoon.

info

www.prepairweekend.nl

locatieConferentiecentrum De Glind, Postweg 65
plaatsDe Glind (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl