Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 5 juni 2017    Evangelie van 2017-06-05
(2e Pinksterdag)
begintijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelPinksterfeest - Overvloed
beschrijving

Bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan van KCV wordt Tweede Pinksterdag, 5 juni 2017, een Pinksterfeest georganiseerd in Ede.

50 Jaar terug ontstond de KCV explosief, wereld-wijd openbaarde Gods Geest zich. Hij bracht ons tot een persoonlijke relatie met God. Hij benutte velen in Zijn werk door de talenten, vruchten en gaven van de Heilige Geest. In alle jaren van deze beweging heeft er zegen mogen stromen. En dat houdt niet op. “Als we leven door de Geest, moeten we ook in het spoor van de Geest verdergaan” Galaten 5: 15-16. Zijn wij klaar voor méér van Gods werk?

Programma
09.00 uur - Inloop
10.00 uur - Start
17.00 uur - Slot

Spreekster: Marije van de Knaap
Marije is een dochter van God die vele talenten, kwaliteiten en gaven inzet voor Gods Koninkrijk. Dat doet ze zowel achter als voor de schermen, bij festivals en in haar werk als actrice en presentatrice. Marije wil graag met ons op verkenning naar een nieuwe tijd van Gods overvloedige zegeningen. Bereid je voor om mee op reis te gaan in haar verhaal en wees gereed om met Gods Geest verder te gaan.

0-12 jaar
Speciaal voor de jongsten hebben we een inhoudelijk en feestelijk kinderprogramma. Zelfs de baby’s en peuters hebben een ‘mini-party’ in de crèche op de begane grond. Belangrijk: schrijf je kinderen in vóór 9.45 uur.

12-16 jaar
Het 4U!-team nodigt alle tieners uit voor een mooie dag. Een 4U! festival in het klein... Een heerlijk moment met elkaar in Ede. Diverse sprekers, getuigenissen, lofprijzing en activiteiten brengen je dicht(er) bij God.

Het Pinksterfeest ‘Overvloed’ is gratis toegankelijk, wat mogelijk is dankzij vrijwillige bijdragen.

info

www.kcv-net.nl/nationale-open-dag

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieOtterloseweg 18a
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl