Vandaag is maandag 23 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

Lammenschansweg 40
Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 17 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-17
begintijd19:00 uur
eindtijd23:00 uur
 titelJongerenmis + kampvuur
beschrijving

Op 17 augustus vindt er een speciale jongerenmis plaats. De jongerenmis in de El Cid week! Deze avond zal speciaal in het teken staan van kennis maken met elkaar: de nieuwe mensen met degenen die er al langer bij zijn.

Na de Mis zal er een kampvuur worden gemaakt in de tuin van de parochie. Daarnaast zullen er spelletjes gespeeld gaan worden om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er wat te drinken is. En voor marshmallows!

Wees welkom!

Gratis toegang

info

facebook.com/events/336277650163166
www.rkjleiden.nl

organisatieRKJ Leiden
locatieHeilige Lodewijkkerk, Steenschuur 19
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl