Vandaag is woensdag 23 mei  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-20
begintijd19:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite Pure Womanhood
beschrijving

Het nieuwe schooljaar begint, we raken weer terug in het ritme van het dagelijkse, drukke leven. Een goed moment om uit de routine te stappen, om stil te staan bij de vraag wat God van ons wil, wie Hij voor ons is en wat Hij doet. Deze retraite staat in het thema van ‘kracht’, waar ligt onze kracht als vrouw? 

Dit is geen makkelijke vraag, maar wel eentje die het heel erg waard is om over na te denken! Hoe kan ik mezelf blijven en toch Gods wil doen? De retraite zal bestaan uit verdieping door middel van lezingen, gebed en gesprekken. Er zal dagelijks de H. Mis worden gevierd en er is gelegenheid tot biecht. Ook is er iedere dag genoeg tijd voor gezelligheid met elkaar. 

De retraite vindt plaats in een klooster (hetzelfde klooster als de voorafgaande retraites), waar een kapel is waar altijd gelegenheid is tot Aanbidding van het Heilig Sacrament. Hierdoor is het duidelijk dat de aanwezigheid van Jezus in ons midden de toon zet van het weekend!

Voor wie
Voor vrouwen van ongeveer 16-30 jaar

Wanneer 
Op 20-22 oktober 2017
Van vrijdagavond 19.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur

Waar 
Priorij Nazareth, Van Wevelickhovenstraat, Tegelen

Kosten 
€50,- voor het hele weekend, inclusief maaltijden en een eigen kamer. 
Laat de kosten je er niet van weerhouden toch contact met ons op te nemen, in overleg is er veel mogelijk!

Opgave
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar  purewomanhood@gmail.com , met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

info

www.purewomanhood.nl/414139997

locatiePriorij Nazareth - Oude Munt, Van Wevelickhovenstraat 1
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl