Vandaag is zondag 22 juli
Maria Magdalena
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 13 t/m zondag 15 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-13
begintijd19:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMAGIS weekend
beschrijving

Met MAGIS verleg je grenzen. Je ontmoet mensen die je anders niet tegenkomt. Je spreekt over échte dingen van het leven. Je deelt je geloof en/of je zoeken. Humor en actie, gebed en verstilling in een leuke mix.

We nodigen je uit voor twee weekends, geïnspireerd door MAGIS!

Elk weekend heeft een eigen insteek. Altijd staat er een uitdagende activiteit centraal. Dit jaar ligt de focus op sociaal werk en ecologie. 
In de herfst gaan we een dagje aan de slag in Amsterdam, o.a. bij thuislozen in Amsterdam. In Heverlee kijken we naar het wonder van de natuur. Hoe kunnen we beter zorgen voor onze planeet, ons ‘gemeenschappelijke huis’ (paus Franciscus)?

MAGIS (Latijn voor ‘meer’) is voor jongeren/jongvolwassenen van 17-35 jaar uit Vlaanderen, Nederland en daarbuiten. In zakformaat beleven we het programma van de jezuïeten voor de Wereldjongerendagen. Een sterke ervaring die we willen delen.

Start: telkens op vrijdag om 20 uur - Einde: zondag na het middagmaal.

Schrijf je in via de website of stuur een e-mail.

Kostprijs voor elk weekend: € 50

info

Walter Ceyssens s.j.
walter.ceyssens@jesuits.net

Lyanne Blonk
lyanne.blonk@yahoo.com

www.facebook.com/MAGISLowCountries
www.magislowcountries.org

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl