Vandaag is woensdag 23 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf donderdag 14 september 2017    Evangelie van 2017-09-14
(Kruisverheffing)
begintijd18:30 uur
 titelAlphacursus Tilburg
beschrijving

Op donderdag 7 september om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst voor de start van de alphacursus. De cursus zal starten op donderdag 14 september om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd. Gedurende 11 avonden en één zaterdag wordt na een gezamenlijke maaltijd een inleiding gegeven door een gastspreker. Vervolgens wordt er in kleine groepjes verder gesproken over dat thema.

Enkele onderwerpen die aan het bod komen zijn: 

  • Wie was Jezus?
  • Wie is de Heilige Geest?
  • Hoe leidt God ons?
  • Hoe moet ik bidden?
  • Wat is de kerk?
  • Hoe kan ik de bijbel lezen?

De alphacursus is een GRATIS verkenningscursus voor iedereen die op zoek is naar de basis van het christelijke geloof. Heeft u deze cursus nog niet eerder gedaan en lijkt het u interessant, dan bent van harte welkom.

info

(013) 542 39 14
rk.alphacursus@gmail.com

locatieBisschop Zwijsenstraat 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl