Vandaag is zaterdag 19 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 16 t/m zaterdag 26 mei 2018    Evangelie van 2018-05-16
 titel11-Daagse bedevaart naar Medjugorje
beschrijving

Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje organiseert een 11-daagse bedevaart per touringcar naar medjugorje van woensdag 16 mei t/m zaterdag 26 mei 2018.

Voorlopig programma

1e dag: Om 9.45 uur vertrek vanuit Best, H. Mis in Heroldsbach (Duitsland), daarna naar Hotel Post te Denkendorf in Duitsland voor diner en overnachting.

2e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Hotel Tabor te Sevana in Slovenië voor diner en overnachting. Onderweg H. Mis in Brezje (=bedevaartsplaats in Slovenië).

3e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Medjugorje. In Tihaljina (Bosnié i Herzegovina) H. Mis (hier staat het beeld van Maria van Medjugorje).                        

’s Avonds aanbidding in Medjugorje (Bosnie i Herzegovina).

4e t/m 8e dag: Verblijf in Medjugorje in Hotel Milicevic, ongeveer 100 m. van de kerk, Sint Jacobus de Meerdere. U geniet hier vol pension. Op het programma staat o.a.: beklimming van de Verschijningsberg en de Kruisberg, bezoek aan een van de zieners, eventueel bezoek aan “Oase van Vrede” ,  bezoek aan de watervallen, bezoek aan Mostar, bezoek aan Surmanci  (Goddelijke Barmhartigheid), bezoek aan de vrouwengemeenschap van Zr. Elvira (ex-verslaafden), ’s morgens H. Mis in het Nederlands, ’s avonds deelname aan de viering van de parochie.

9e dag: Na de H. Mis in het Moederdorp, vertrek om 8.45 uur naar Hotel Tabor te Sevana in Slovenië voor diner en overnachting.

10e dag: Om 7.30 uur vertrek naar Hotel Post te Denkendorf in Duitsland voor diner en overnachting. Onderweg H. Mis in Mindelstetten (Heilige Anna Schäffer).

11e dag: Om 7.00 uur H. Mis in Denkendorf en 8.45 uur vertrek naar Nederland, waar wij om ongeveer 16.30 uur hopen aan te komen in Best, Noord-Brabant, Nederland.

Opstapplaats
Op de parkeerplaats achter het Centraal Station te Best (NB).

Prijs
De prijs voor 11 dagen bedraagt € 665,00 vol pension (exclusief reisverzekering).
Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 125,00 (zeer beperkt, dus snelle actie is gewenst).

info

Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje
Pauline Verstegen
(06) 37 444 233
pauline.verstegen@online.nl

locatie
plaatsMedjugorje
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl