Vandaag is zondag 22 juli
Maria Magdalena
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Congregatie Broeders van Huijbergen
(Broeders van Huijbergen)

Congregatie Broeders van Huijbergen

E-mail

Boomstraat 28 4635 CX Huijbergen (0164) 642582

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-20
 titelKloosterweekend - Met hart en ziel
beschrijving

In dit weekend wordt de uiterlijke reis ‘omgedraaid’ en verken je jouw binnenwereld. Je gaat op reis naar jouw ‘zielsverlangen’. We wandelen en ik stel vragen. Deze vragen helpen je helder te krijgen wat je wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen. Je krijgt oefeningen die je helpen hier en nu contact te maken met jouw eigen wijsheid. En om hoofd, hart en buik op één lijn te krijgen. We wisselen wandelen, energetische oefeningen, geleide meditaties af. Je hoeft voor dit weekend geen geoefende wandelaar te zijn.

Deze workshop wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert. Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Zij heeft diverse pelgrimstochten gemaakt en houdt lezingen over de effecten van pelgrimstochten.

info

anne-marie@ikfloreer.nu
www.ikfloreer.nu

www.abcfh.nl

organisatieCongregatie Broeders van Huijbergen
locatieBroederhuis Sint Marie
plaatsHuijbergen (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl