Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 21 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-21
begintijd13:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelWorkshop Gift4Girls
beschrijving

Op zaterdag 21 oktober 2017 wordt in het Willibrordushuis te Den Haag weer een workshop Gift4Girls georganiseerd.

Gift4Girls is een programma speciaal ontwikkeld voor meisjes en hun moeders. In een middag worden moeders en dochters meegenomen in de ontdekkingstocht naar het hoe en wat en waarom van de puberteit.

Gift4Girls helpt moeders hiermee om op een belangrijk moment in het leven van hun dochters het onderwerp van de puberteit, de eerste menstruatie en alle veranderingen die daarmee verband houden, bespreekbaar te maken.

Samen met andere meisjes en hun moeders, begeleid door ervaren docenten, leren de dochters en moeders over de schoonheid van hun lichaam.

Vanuit een positieve invalshoek wordt het item weerbaarheid ter hand genomen. Want met het groter worden, komen er ook allerlei uitdagingen op de meiden af, en moeders willen niets liever dan hen zien ontwikkelen tot zelfstandige meisjes vol zelfvertrouwen, die in staat zijn hun grenzen aan te geven en te bewaken.

Deze dag is voor moeders en dochters! Samen Gift4Girls meemaken, versterkt de band tussen moeder en dochter. Voor zowel dochters als moeders zal de Gift4Girls-middag een unieke ervaring zijn!

We hebben de Gift4Girls workshop inmiddels mogen geven in Nijmegen, Echt en Den Bosch. Iedere keer is het bijzonder om met een groep meisjes en hun moeders deze dag te beleven.

  • Bijdage in de kosten: € 25 voor moeder en dochter
  • Voor meisjes van 11 t/m 13 jaar en hun moeders

info

info@gift4girls.nl
www.gift4girls.nl

locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl