Vandaag is zaterdag 23 maart  

categorie categorie Lezing
lezing
RKJ Utrecht

RKJ Utrecht

Website E-mail

Op zoek naar verdieping van het geloof, samen met gezelligheid en enthousiasme? Dan ben je bij de RKJ-Utrecht aan het goede adres. De RKJ-U is een groep jongeren tussen de 16 en 30 jaar, die door het jaar heen allerlei activiteiten organiseert.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 16 maart 2018    Evangelie van 2018-03-16
 titelLezing Mgr. Woorts over de H. apostel Petrus
beschrijving

Mgr. Woorts verzorgt op vrijdag 16 maart voor de RKJ Utrecht een lezing over de H. apostel Petrus en het Petrusambt (pausambt). De bijeenkomst vindt plaats in het Thomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12 te Utrecht.

info

www.aartsbisdom.nl/agenda_items/lezing-h-apostel-petrus-en-petrusambt-pausambt

organisatieRKJ Utrecht
locatieThomas รก Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl