Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 22 december 2017    Evangelie van 2017-12-22
begintijd17:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelKerstwandeling - Op weg naar Kerst
beschrijving

Kerstmis lijkt nog ver weg, maar toch is een groep Rosmalenaren al bezig met het voorbereiden van een nieuw initiatief in Rosmalen. Op vrijdagavond 22 december van 17.30 uur tot 21.00 uur kan ieder die dat wil deelnemen aan een wandeling door het dorp. Op een tiental locaties wordt halt gehouden en wordt een scène uit het kerstverhaal getoond door verhaal, zang, dans of spel en soms een combinatie van deze spelvormen. De wandeling is ongeveer 3 km waarvan start en einde in Perron-3 zijn. Er wordt afwisselend binnen gespeeld, onder een afdak of gewoon in de openlucht.

Het initiatief is geboren in de stal van de parochie en de Samen-op-Weg Gemeente, maar wordt nu breed gedragen door een aantal koren, verenigingen en instellingen die allemaal hun steentje bij gaan dragen! Er zal een mogelijkheid tot inschrijven komen om de stroom “reizigers” in goede banen te leiden en deelname zal gratis zijn.

De organisatie is nog op zoek naar mensen die willen meehelpen met de voorbereidingen en/of op de avond zelf. Neem gerust contact op.

info

tvanandelvdelft@gmail.com

Gerrit Mol
(073) 521 41 09

locatiePerron-3 Hoff van Hollantlaan 1
plaatsRosmalen (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl