Vandaag is maandag 21 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 16 januari 2018    Evangelie van 2018-01-16
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelInfoavond Alphacursus Tilburg
beschrijving

In december maken veel mensen de balans op hoe het afgelopen jaar verlopen is: wat ging goed en wat minder, maar ook wat vind ik nu echt belangrijk? Heb ik hier wel voldoende aandacht aan gegeven? Januari is bij uitstek een maand om te beginnen met deze goede voornemens. Verlang je om meer bezig te zijn met wat er echt toe doet, begin 2018 dan goed met de alphacursus!

Parochie De Goede Herder nodigt mensen uit Tilburg e.o. van harte uit voor de nieuwe alphacursus. Dit is een gratis en vrijblijvende verkenningscursus voor iedereen die op zoek is naar de basis van het christelijke geloof. Gedurende 11 dinsdagavonden (en een zaterdag) wordt na een heerlijke maaltijd een inleiding gegeven door een gastspreker en vervolgens in kleine groepjes verder gesproken over het thema.

Vijblijvende infoavond
Ben je nieuwsgierig? Kom dan op de gratis informatieavond op dinsdag 16 januari 2018 vanaf 19.30 uur (Bisschop Zwijsenstraat 3, Tilburg).

Op dinsdag 23 januari 2018 om 18.30 uur gaan we echt van start.

info

Diaken Bryan van de Mortel
(013) 542 39 14
rk.alphacursus@gmail.com

locatieParochie ’t Heike, Bisschop Zwijsenstraat 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl