Vandaag is maandag 21 januari  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 januari 2018    Evangelie van 2018-01-14
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelDag van het Jodendom: Ledor Wador
beschrijving

Sinds een aantal jaren wordt op initiatief van de Nederlandse Bisschoppenconferentie in Nederland, evenals in vele andere Europese landen, op of rond 17 januari, de Dag van het Jodendom gehouden. Deze dag beoogt kennis over het jodendom onder christenen te bevorderen. Tevens wil dit initiatief de actieve dialoog tussen Joden en christenen stimuleren.

Dit jaar is er speciale aandacht voor het thema ‘Ledor-wador - doorgeven van generatie op generatie’. Om ervaringen te delen en samen na te denken over het thema, organiseert het bisdom van ’s-Hertogenbosch een studiemiddag met een drietal lezingen. De worden verzorgd door: Mgr. G. de Korte (bisschop van ’s-Hertogenbosch); Rabbijn M. Levine (Nederlands Israëlitisch Gemeente Nijmegen) Rabbijn C. Zeidler (Liberaal Joodse Gemeente Brabant).

Aanmelden is vereist! Dit kan tot uiterlijk 5 januari 2018.

info

Secretariaat Bisdom ’s-Hertogenbosch
Mw. Anja van der Els
avdels@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl