Vandaag is dinsdag 18 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Delft

RKJ Delft

Website E-mail

RKJ Delft (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

Burgwal 20
2611 GJ Delft

(015) 262 82 31

Jongerenruimte St. Ursulaparochie

Kappeyne van de Coppellostraat 4
Delft

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 20 november 2017    Evangelie van 2017-11-20
begintijd19:00 uur
 titelAlgemene Ledenvergadering RKJ Delft
beschrijving

Op maandag 20 November ’17 vindt er een ALV avond plaats. Deze avond zal plaats vinden in de Sacramentskerk. Tijdens deze vergadering zal er voornamelijk worden gereflecteerd op het afgelopen halfjaar. Het nieuwe bestuur zal aan jullie worden gepresenteerd, zij zullen uiteraard vertellen wat voor doelen zij voor aankomende jaar hebben.

De avond zal beginnen met de H. Mis om 19.00 uur, deze zal worden gecelebreerd door Pastoor Verbakel. Vervolgens om 20.00 uur zal de ALV-avond van start gaan.

De aanwezigheid van de leden is erg belangrijk, hierdoor kan er gereflecteerd worden op het afgelopen halfjaar. Deze feedback zal het nieuwe bestuur meenemen voor het aankomende jaar. Deze nieuwe ideeën zullen bepalend zijn voor de RKJ in de toekomst.

Tot dan!

info

www.rkjdelft.nl

organisatieRKJ Delft
locatieSacramentskerk, Nassaulaan 2
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl