Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 december 2017    Evangelie van 2017-12-23
begintijd18:00 uur
 titelKerstfeest voor tieners met Mgr. Hendriks
beschrijving

Lifeteen Haarlem organiseert samen met Jong bisdom Haarlem-Amsterdam een kerstfeest voor tieners. Alle tieners en tienergroepen van 11 t/m 17 jaar uit bisdom Haarlem-Amsterdam zijn deze avond uitgenodigd voor het feest. Het feest zal plaatsvinden op zaterdag 23 december 2017 in het Josephhuis te Haarlem.

De avond begint met een eucharistieviering in de St. Josephkerk. Deze viering zal worden begeleid door de band Living Tree. Hulpbisschop Hendriks zal in de viering voorgaan. Het is 23 december nog net geen kerst, maar we kijken al voorruit naar het feest dat de dag erna losbarst. In de viering zal daarom al wat van het kerstfeest zichtbaar maken.

Potluck diner
Na de viering eten we samen met elkaar. Iedereen wordt gevraagd om iets voor te bereiden voor de maaltijd en dat mee te nemen naar de avond. Samen creëren we zo een feestelijke maaltijd in de stijl van een ‘Potluck diner’. Je wordt verrast door de andere deelnemers in wat je te eten krijgt. Vergeet natuurlijk niet zelf iets lekkers voor te bereiden voor deze kerstmaaltijd. Je hoeft niet voor iedereen iets voor te bereiden. Maak iets wat je met 4 á 5 personen kunt delen. Als iedereen dat doet, hebben we genoeg voor iedereen.

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@lifeteen-Haarlem.nl of schrijf je in via de website www.jongekerk.nl . Zorg dat je bij het aanmelden je voor- en achternaam, e-mailadres en geboortedatum vermeld.

Praktische info

  • Wanneer: Zaterdag 23 december 2017
  • Tijd: 18.00 uur
  • Waar: St, Josephkerk, Jansstraat 41, Haarlem
  • Entree: Gratis
  • Openbaar Vervoer: Vanaf station Haarlem is het 5 minuten lopen naar het Josephhuis.
  • Parkeren: Brengen en halen is mogelijk. Parkeren in de stad: € 4,10 per uur
  • Tip: Parkeergarage stationsplein is goedkoper

info

info@lifeteen-Haarlem.nl
www.jongekerk.nl/index.php?cID=785

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieJosephhuis, Jansstraat 41
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl