Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 22 november 2017    Evangelie van 2017-11-22
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelThema avond - La Ultima Cima
beschrijving

Woensdag 22 november 2017 is er een thema avond. We zullen samen de film La Ultima Cima gaan kijken. Het is een film over een gewone priester, die tussen de mensen staat, met hen vreugde en zorgen deelt, en God in hun leven brengt. Deze priester is bij de beklimming van een berg omgekomen en in de film vertellen mensen die hem gekend hebben over hem en over zijn apostolaat.

We beginnen met kijken om 19.30 uur. Locatie is de pastorie van de Heikese kerk aan de bisschop Zwijsenstraat. Als u graag mee wilt eten dan kunt u al om 18.30 uur naar de pastorie komen.

Van harte welkom!

info

(013) 542 39 14
heike@parochiedegoedeherder.nl
parochiedegoedeherder.nl/index.php/locatie/st-dionysius-heike

locatieParochie ’t Heike, Bisschop Zwijsenstraat 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl