Vandaag is zaterdag 23 maart  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 maart 2018    Evangelie van 2018-03-16
begintijd16:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMoederretraite Nederland III
beschrijving

In 2018 zijn weer drie nieuwe moederretraites gepland! Alle retraites zullen in de vastentijd plaatsvinden en je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Jezus zegt: ‘Ik ben de ware wijnstok, los van Mij kunt gij niets’.
Als wij ons leven echt vrucht willen laten dragen is het belangrijk om met Hem in verbinding te blijven. In de hectiek van alledag valt dat niet altijd mee. Een moederretraite biedt je echter de kans om te midden van een biddende gemeenschap, in alle rust je relatie met God te verdiepen.

Data/Geestelijke begeleiding
23-25 februari 2018 - Pastoor R. Wilmink
09-11 maart 2018 - Rector N. Schnell
16-18 maart 2018 - Pastoor R. Kerssemakers

Tijdens de retraite zijn we te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters.

Het is mogelijk om deel te nemen aan een retraite met (nog iets) meer stille tijd. Deze retraite wordt geleid door pastoor Wilmink en is alleen bedoeld voor moeders die al minimaal twee keer aan een moederretraite hebben deelgenomen. 

Alle retraites beginnen op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen op zondagmiddag rond 14.00 uur. De kosten voor het weekend bedragen € 77,50. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite.

Vergeet bij je aanmelding niet om ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden, dit voor het geval dat het weekend van je voorkeur al vol zit. 

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!

info

retraite@moederretraite.nl
www.moederretraite.nl

locatieKlooster Missiezusters van het Kostbaar Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl