Vandaag is maandag 21 januari  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 27 december 2017 t/m woensdag 31 januari 2018    Evangelie van 2017-12-27
 titelkerstpuzzel voor kinderen - altijd prijs
beschrijving

Leuke kerstpuzzel voor kinderen 

In de Online-Adventskalender op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl is achter het luikje van 22 december 2017 een leuke Kerstpuzzel voor kinderen te vinden. Deze puzzel kan worden geprint of op de computer worden ingevuld.

Elk kind dat de oplossing mailt naar info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl , krijgt als prijs tien mooie kerstkaarten thuisgestuurd. 

Kijk snel op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl voor meer info of ga direct naar het luikje van 22 december in de Online-Adventskalender op de kinderpagina.
Sluitingsdatum 31 januari 2018. 

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl ;

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl  

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en België
plaatsNederland en België
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl