Vandaag is maandag 21 januari  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 20 januari 2018    Evangelie van 2018-01-20
 titelStartmoment Actie Kerkbalans Zoetermeer
beschrijving

Het diocesane startmoment voor de actie Kerkbalans vindt plaats op zaterdag 20 januari in de H. Nicolaasparochie in Zoetermeer.

Parochies en protestantse gemeenten worden sinds een aantal jaren gestimuleerd om een startmoment te houden. Het resultaat is goede en positieve aandacht voor Kerkbalans in de lokale media, in de week dat de brieven bij de parochianen worden bezorgd. Een laagdrempelig startmoment is een mooie manier om bekendheid te geven aan de start van de actie Kerkbalans. Bovendien is het een goede gelegenheid om vrijwilligers en parochianen te motiveren.

info

www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/bisdom-rotterdam-activiteiten/startmoment-kerkbalans

organisatieBisdom Rotterdam
locatieH. Nicolaasparochie
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl