Vandaag is maandag 21 januari  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 22 t/m zondag 29 april 2018    Evangelie van 2018-04-22
 titelReis naar Taizé
beschrijving

Heb jij zin om komend voorjaar lekker een weekje tot rust te komen? Zoek je stilte, verdieping én gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om van 22 tot 29 april mee te gaan naar Taizé. Taizé is een klein dorpje in Frankrijk waar een oecumenische broeder-gemeenschap al jarenlang elk jaar duizenden jongeren vanuit de hele wereld ontvangt.

In Taizé ontmoet je elkaar in de gespreksgroepen, bij de maaltijden en tijdens de workshops. Er zijn elke dag drie gebedsmomenten. Iedereen helpt een handje mee met bijvoorbeeld schoonmaken of eten opscheppen.

Jongeren van 15 tot 30 jaar en volwassenen boven de 30 jaar hebben een eigen programma.

Je kunt Taizé (beter) leren kennen bij de maandelijkse Taizéviering van Taizé in den Bosch. Komende keer is vrijdag 26 januari om 19 uur in de Grote Kerk. Na de viering op 23 maart is er een kennismakingsbijeenkomst voor de deelnemers aan de reis.

Meld je vóór 1 maart aan!

info

Jan Aantjes
(06) 41 48 99 64

Bert Jansen Venneboer
(06) 388 91 404

info@taizeindenbosch.nl
www.taizeindenbosch.nl

locatie
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl