Vandaag is woensdag 24 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 29 juni 2018    Evangelie van 2018-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd18:30 uur
 titelTuinfeest Jong Bisdom Den Bosch
beschrijving

Kom met ons mee vieren, feesten en barbecueën tijdens het Tuinfeest! Het school- en werkjaar gezellig afsluiten en de vakantie relaxed beginnen doe je (ook) dit jaar samen met Jong Bisdom Den Bosch.

We zijn vrijdagavond 29 juni te gast in Drunen (Raadhuisplein 2). Hier beginnen we om 18.30 uur met een Heilige Mis met Mgr. De Korte en aansluitend gaan we feesten met een heerlijke barbecue. We kijken ook vooruit komende seizoen en de Wereldjongerendagen, er zijn spelletjes en er is volop muziek.

Alle jongeren uit ons bisdom zijn van harte uitgenodigd voor het Tuinfeest van Jong Bisdom Den Bosch! Je kunt jezelf tot 22 juni aanmelden via het aanmeldformulier, waar je ook allergieën of dieetwensen kunt doorgeven. We vragen een eigen bijdrage van € 5 per persoon (te betalen bij het tuinfeest).

goo.gl/forms/FAFKVxywouYI4Y1D2

Vergeet niet om geïnteresseerden in je omgeving ook uit te nodigen en kom gezellig samen naar het tuinfeest!

info

(06) 28 58 18 84‬
jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieRaadhuisplein 2
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl