Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 mei 2018    Evangelie van 2018-05-13
(Moederdag / Sint Servatius)
 titelMoederdag voor Maria - doet u mee?
beschrijving

Maak Moederdag ook een Moederdag voor Maria – al met één Weesgegroet

Op Moederdag geven veel kinderen een mooie tekening of bloemen aan hun mama. Maar denken we er wel aan dat Maria ook Moeder is? Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van al Gods kinderen. Maria brengt al onze gebeden, zorgen en noden bij God. Laten we daarom op Moederdag ook onze hemelse Moeder bedanken voor alles dat zij steeds voor ons doet.

Maria bedanken met een roos van gebed
Het Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Als heel veel mensen op zondag 13 mei 2018 een Weesgegroet bidden met als enige intentie om Maria te bedanken, krijgt Maria op Moederdag een reuze boeket!

Oproep aan al Maria´s kinderen, jong en oud
Stichting Kinderen bidden voor Kinderen vraagt daarom iedereen, kinderen én volwassenen om op Moederdag een Weesgegroet uit dankbaarheid te bidden.
Samen of alleen, thuis, in de kerk of waar dan ook.

Ook een roos voor Maria uit uw woonplaats?
Op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl laten we zien waar in Nederland en België rozen aan Maria worden aangeboden. Als u bijdraagt aan het gezamenlijk Moederdagboeket, mail dan uw woonplaats en het aantal personen dat bidt aan  maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl .

Wist u dat?
In 2017 hebben, net als in 2016, ruim 3.100 kinderen van Maria, jong en oud, minstens één Weesgegroet gebeden op Moederdag. Een superboeket, waarvoor slechts het aantal personen zijn geteld en niet het aantal gebeden. We hopen dat ook in 2018 weer veel gezinnen en parochies meedoen!

Voor gezinnen
We hopen dat (groot) ouders in Nederland en België hun (klein)kinderen het Weesgegroet leren bidden en, zeker in de meimaand, vertellen over Maria.
Op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl vindt u op de pagina Materialen onder meer een uitleg voor kinderen van het Weesgegroet.  

Voor parochies
Doorgeven van deelname via maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl kan tot 19 mei 2018. Parochies kunnen dus na zondag 13 mei laten weten met hoeveel parochianen op Moederdag een Weesgegroet gebeden is om Maria te bedanken.

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=mvm2018
(pagina met meer informatie over Moederdag voor Maria 2018 komt binnenkort) 

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatie
plaatsNederland en Belgie
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl