Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 juni 2018    Evangelie van 2018-06-10
(Vaderdag (B))
begintijd18:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelSeizoensafsluiting - Superheroes and Saints
beschrijving

In navolging van een geslaagde BBQ in Western Style ter afsluiting van voorgaand seizoen, zullen de jongeren ook dit seizoen af te sluiten met een BBQ en een gezellige avond. Dit jaar is het thema Superheroes and Saints.

Op zondag 10 juni zijn alle jongeren uit ons bisdom uitgenodigd op het heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo. De avond begint om 18.00 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Er wordt een entree van € 15 aan de jongeren gevraagd voor het eten en de drankjes.

Het thema van de avond daagt de jongeren dit jaar uit om een attribuut of kledij van een superheld of heilige mee te brengen en aan te trekken. Later op de avond start een gezellige karaoke waaraan iedereen uit vrije wil aan mee kan doen. Het wordt een fantastische afsluiting van het seizoen waar we met veel voldoening op zullen terugblikken.

Waarom thema: Helden en Heiligen
Het hele jaar hebben de activiteiten van het jon­ge­ren­pas­to­raat in het teken gestaan van de bedevaart naar Assisi. Met name op de bedevaart hebben de jongeren veel mogen leren over de heiligen Franciscus en Clara. Ook aan het einde van het seizoen willen ze nog eens stilstaan bij deze bijzondere heiligen, wat terug te zien is in het thema.

Details

wie: Jongeren
wat: Seizoensafsluiting Superheroes and saints - BBQ
waar: Heiligdom O.L.V. ter Nood, Hoogeweg 65, Heiloo
wanneer: Zondag 10 juni
tijd: 18.00 - 22.00 uur
entree: € 15
dresscode: Kom verkleed als jouw superheld of heilige!

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/seizoensafsluiting

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl