Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-06
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelTarcisiusdag: diocesane misdienaarsdag
beschrijving

Aartsbisdom Utrecht organiseert zaterdag 6 oktober, na eerdere geslaagde edities, weer een diocesane misdienaarsdag: de Tarcisiusdag. Alle misdienaars en acolieten van het aartsbisdom zijn, met hun begeleiders, die dag van harte welkom in Utrecht. Daar is na een Eucharistieviering in de Sint Catharinakathedraal een speurtocht door de stad. De dag eindigt bij het bisschopshuis, waar drinken en broodjes klaar staan. De dag wordt afgesloten in de tuin van de bisschop.

De Eucharistieviering begint om 10.30 uur; de inloop en gelegenheid voor omkleden (eigen liturgische kleding meenemen!) is vanaf 9.30 uur. Na de lunch (zelf meenemen, voor drinken wordt gezorgd) volgt de speurtocht door Utrecht. Deze bestaat uit onder meer de volgende onderdelen: quiz, sport en spel en ontmoeting met boeiende personen. Aan het einde van de speurtocht staan broodjes en drinken klaar aan de achterzijde van het huis van de bisschop. De ingang is naast Mgr. Van de Weteringstraat 9. Rond 16.00 uur wordt de misdienaarsdag afgesloten in de tuin van de bisschop.

“Heb je er zin in? Geef je dan zo snel mogelijk op bij de begeleider van je eigen parochie! Het belooft een prachtige dag te worden met een boeiend programma,” zo nodigen vicaris Pauw, Ben Lokate en Hao Tran namens de organisatie de misdienaars uit.

Groepen kunnen tot 1 oktober worden aangemeld bij Ben Lokate ( lokate@aartsbisdom.nl ) door het volgende door te geven: aantal deelnemers, naam en e-mailadres van de begeleider, aantal begeleiders en naam van de parochie.
De kosten bedragen € 5 p.p.. De parochie ontvangt na opgave een factuur.

info

Ben Lokate
lokate@aartsbisdom.nl
www.aartsbisdom.nl/tarcisiusdag-diocesane-misdienaarsdag-op-6-oktober

organisatieBisdom Utrecht
locatieSint Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat 36
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl