Vandaag is zaterdag 23 maart  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 16 t/m vrijdag 17 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-16
 titelZwolse bedevaart naar kevelaer
beschrijving

Op 16 en 17 augustus 2018 gaan pelgrims van de Thomas a Kempis-, de Lebuinus-, de Christoffel- en de Norbertusparochie op bedevaart naar Kevelaer. “De start is in de basiliek te Zwolle waar alle pelgrims en het pastoresteam samenkomen voor een ochtend- en reisgebed om daarna de reis te vervolgen naar Kevelaer; één van de plekken waar Maria een lichtpunt is voor mensen die op zoek zijn naar troost en houvast: de ‘Troosteres der bedroefden’,” aldus de Broederschap Kevelaer ‘Zwolle en Omstreken’.

Het thema van dit jaar is: ‘Zoek vrede’. Op het programma staan gezamenlijke vieringen, de Kruisweg en een lichtprocessie. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor onderlinge ontmoeting.

Op de fiets
Twee dagen eerder, op 14 augustus, kunnen pelgrims zich aansluiten bij de groep die op de fiets naar Kevelaer gaat. Vanuit Zwolle fietsen ze in drie dagen naar Kevelaer met een overnachting in Apeldoorn en in Beugen. Op de derde dag sluit de fietsgroep zich in Kevelaer aan bij de groep pelgrims die per bus reist. Op de terugreis gaan de fietsers met de bus mee.

Voor informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de broederschap: Martien Evers, tel.: 038 3318924 / 06 12052824, e-mail: martienevers@home.nl

NB De inschrijving voor deze bedevaart sluit op 15 juli 2018; voor de fietsbedevaart is de sluitingsdatum voor aanmelding 20 mei 2018.

info

Martien Evers
(038) 33 18 924
(06) 120 52 824
martienevers@home.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl