Vandaag is zaterdag 23 maart  

categorie categorie kamp
kamp
wanneerzondag 12 t/m woensdag 15 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-12
 titel10e Zomer Zing Kamp - SingSting
beschrijving

Van Zondag 12 tot en met woensdag 15 augustus 2018 organiseert Stichting Koorplein weer een Zomer Zing Kamp. Lekker samen zingen onder begeleiding van professionele zangcoaches. Toontje is dit jaar ook weer van de partij op het Nieuwe Erf in Diessen!

Naast zingen is er in het dorp voldoende gelegenheid om gezellig te kletsen, te spelen en er is ook een talentenavond. En dan nog het grote optreden op woensdagavond, waar al je familie, vrienden en bekenden welkom zijn!

info

(06) 25 00 26 03
(06) 20 23 67 32
info@koorplein.nl
www.koorplein.nl

locatieDe Nieuwe Erf, Westerwijk 6
plaatsDiessen (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl